Gaseste 
Parteneri

Înlocuirea centralei - simplificată

Confort acasă cu tehnologie de ultimă generație: folosiți toate avantajele tehnologiei noastre moderne de condensare a gazului pentru a economisi energie și costuri. Și profitați de o înlocuire ușoară a centralei - realizată rapid de un instalator profesionist.

Centrala ta eficientă în doar 4 pași

O nouă eră a încălzirii cu înlocuirea centralei fără probleme. Noile noastre centrale cu condensare pe gaz vă oferă numeroase funcții inovatoare și o operare eficientă și durabilă astăzi și în viitor.

Găsiți cu ușurință centrala care se potrivește nevoilor dumneavoastră: online sau contactați-ne pentru sfaturi.

Găsiți un instalator din rețeaua noastră de parteneri în zona dumneavoastră. Vă va ghida în procesul de planificare și va găsi tehnologia potrivită pentru dumneavoastră.

Asigurați-vă de o înlocuire rapidă și fără efort a centralei cu partenerii noștri - fără griji pentru dvs. și fără surprize neplăcute.

Serviciul nostru pentru clienți va avea grijă de dumneavoastră în orice moment. În plus, vă oferim un contract de service care include, de asemenea, diagnostic complet de la distanță fără griji și, în unele cazuri, chiar și reparații.

ThemaFast Condens

Bună pentru buget și mediu, ThemaFast Condens cu clasa de eficiență energetică A. Împreună cu termostatul nostru de cameră MiSet și senzorul de exterior, puteți obține chiar clasa A + cu sistemul dvs. inteligent și eficient.

Contactează-ne!

Prenume*

Nume*

Email*

Telefon*

Mesajul dvs.

Termeni și condiții

Mesajul nu a fost trimis. Te rugăm să încerci din nou!

Descoperă că potrivirea perfecta este atât de ușoară

Cum te putem ajuta?

Saunier Duval pentru familia ta!

Incalzire, climatizare, apa calda menajera!

De unde poti cumpara?

Cauta magazin aproape de casa ta.

Service

Cauta partenerul service autorizat in orasul tau

Saunier Duval: peste 110 ani de experiență

În fiecare an, realizăm până la 5.000 de lucrări de reparații și înlocuire cu sprijinul a 500 de ingineri de service din rețeaua noastră națională.

Ne puteți apela 7 zile pe săptămână - vă oferim asistență rapidă și ușoară pentru a preveni funcționarea defectuoasă sau pentru a vă ajuta în caz de avarie a centralei.

Nu ezitați să ne contactați și să aflați mai multe despre produsele și serviciile noastre inovatoare.