Gaseste 

Call Center

Call Center-ul Saunier Duval reprezinta solutia functionala menita sa asigure comunicarea in timp real intre utilizatorii produselor Saunier Duval si reprezentantii companiei noastre si deserveste simultan doua categorii de clienti: interni (inginerii de service ai distribuitorilor Saunier Duval din Romania) si externi (utilizatorii finali).

Astfel, nu numai ca am redus timpul de raspuns catre utilizatorii produselor noastre, dar in acelasi timp am constatat si o crestere a gradului de satisfactie a acestora, operatorii avand acces instantaneu atat la datele specifice, cat si la istoria completa a centralelor comercializate.

De asemenea, utilizatorii produselor Saunier Duval care au incheiate contracte de service postgarantie beneficiaza de o rezolvare prompta a solicitarii lor.

Call Center-ul Saunier Duval asigura in prezent preluarea tuturor apelurilor de asistenta tehnica si service, atat in garantie, cat si post-garantie si ofera suport la orice solicitare telefonica (021 / 209.52.09 - tarif normal) sau in scris (numar de fax 021 / 232.22.75, e-mail info@saunierduval.ro), de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 - 19:00, sambata intre 09.00 si 17.00.

Un inginer specializat inregistreaza toate informatiile necesare rezolvarii prompte si eficiente a solicitarii clientului.