Gaseste 
Parteneri

Totul despre centralele termice pe gaz

 • Beneficiile centralelor termice pe gaz și posibilitățile de extindere pregătite în viitor în ceea ce privește sistemele de energie regenerabilă
 • Diverse soluții pentru casa dvs. și informații cu privire la instalare și costuri
 • Modul de funcționare al tehnologiei de condensare pe gaz: funcționalitatea explicată simplu

Tehnologia de condensare pe gaz ca soluție completă

În cazul în care luați în considerare opțiunea de centrală termică pe gaz pentru casa dvs., tehnologia prin condensare reprezintă cea mai eficientă și cea mai populară soluție. Dar de ce anume? Răspunsul este destul de simplu: asigură numeroase avantaje. În primul rând, condensarea pe gaz reprezintă o tehnologie modernă de încălzire care garantează întotdeauna încălzirea fiabilă și confortul asigurat de apa caldă. De asemenea, este accesibilă. Dincolo de aceasta, produsele noastre integrează caracteristici orientate către viitor, pentru a reduce emisiile de CO2 - și, astfel, pentru a proteja mediul.

Tot ce trebuie să știți despre funcționalitatea tehnologiei de condensare pe gaz

Tehnologii inovative și numeroase opțiuni de extindere

Desigur, există o centrală termică adecvată pentru casa dvs. care satisface perfect nevoile dvs. individuale

Indiferent că aveți în plan înlocuirea vechiului dvs. aparat sau modernizarea acestuia - iată tot ce trebuie să știți

De ce gaz?

Eficiență maximizată

Tehnologia modernă de condensare pe gaz asigură ambele rezultate: reducerea costurilor de încălzire și a consumului de energie. Înlocuirea centralei dvs. vechi cu o centrală nouă vă asigură o economie de până la 30% din costuri. Funcțiile inovative asigură, de asemenea, economii vizibile în ceea ce privește consumul de apă caldă.

Efort redus de instalare

Instalarea rapidă și relativ ieftină, precum și o rețea extinsă de alimentare cu gaz fac centralele termice pe gaz o soluție simplă - indiferent dacă este vorba despre înlocuire sau o prima instalare.

Actualizări flexibile

Întotdeauna o alegere bună, chiar și pentru viitor: tehnologia de încălzire pe gaz poate fi ușor combinată cu surse regenerabile, cum ar fi dispozitivele termice solare, pentru a spori astfel eficiența. În plus, pentru a vă monitoriza consumul, vă recomandăm termostatele noastre moderne de cameră și comenzile inteligente de sistem.

Sustenabilitate garantată

Comparativ cu alți combustibili fosili, gazul asigură cel mai bun echilibru de CO2. În plus, noua noastră generație de centrale termice cu condensare pe gaz face față cu ușurință caracteristicilor fluctuante ale gazelor - pentru o funcționare optimizată în orice moment. Diferite funcții inteligente garantează o durată de viață mai lungă a centralei termice, asigurând un impact mai redus asupra mediului.

Este timpul pentru ceva nou

Toate inovațiile tehnologice au un aspect în comun: asigură întotdeauna îmbunătățirea. Pentru noi personal, pentru societate și pentru mediu. Acest aspect se aplică, în special, tehnologiei de încălzire.

Centrala dvs. termică are peste 15 ani?

În acest caz, o înlocuire este rentabilă din multe puncte de vedere. Centralele termice în condensare pe gaz de astăzi garantează tehnologie de ultimă generație, cu multiple funcții pregătite pentru viitor și oferă eficiență și durabilitate sporite, precum și o conectivitate modernă.

O decizie rentabilă orientată către viitor.

Încălzirea termică pe gaz, explicată simplu

În plus față de energia furnizată, o centrală termică modernă în condensare pe gaz folosește, de asemenea, în mod optim, energia termică conținută în gazele de ardere - acesta este modul simplu, dar extrem de eficient, în care funcționează centralele noastre.

Dispozitivul folosește gaz pentru a produce căldură, care, la rândul său, este utilizată pentru încălzirea apei. Apa este ulterior transmisă în instalația de încălzire (radiatoare sau pardoseală), pentru a încălzi locuința. În același timp, centrala extrage căldură suplimentară din gazele de evacuare, prin condensarea vaporilor de apă în apă lichidă, recâștigând astfel căldura latentă de vaporizare. Această căldură este transformată ulterior în căldură suplimentară de încălzire.

Datorită acestei funcționalități, centralele noastre termice pot garanta întotdeauna o eficiență maximă și pot atinge un nivel energetic A+, combinate cu un controler Saunier Duval. Acest aspect nu este avantajos doar pentru dvs., ci și pentru mediu: utilizarea maximă a energiei reduce atât costurile, cât și emisiile de CO2.

Centrala Saunier Duval pregătită pentru viitor

Prin îmbunătățirea continuă a produselor și tehnologiilor noastre, am lansat recent noua noastră generație de centrale termice în condensare pe gaz. Acestea vă oferă o soluție modernă de încălzire, care include o multitudine de funcții noi - pentru toți cei care doresc să beneficieze de un sistem de încălzire mai eficient în prezent și în viitor, precum și să economisească energie și costuri. Și beneficiile nu se opresc aici: vă puteți bucura de un confort maxim la o valoare corectă.

Apă caldă menajeră

Adaptarea la tipul de gaz FlameFit

Opțiuni de extindere

Apă caldă menajeră

Bucurați-vă de un confort incomparabil

Experiență unică a apei calde pentru casa familiei dvs.

- Apă caldă la flux continuu, fără fluctuații de temperatură, datorită noii funcții de săpunire - chiar dacă apa este oprită in timpul dușului

- Economisiți atât emisiile, cât și costurile, prin încărcarea inteligentă inovativă a rezervorului: apa este încălzită conform obiceiurilor dvs.

- Reduceți pornirea centralei termice de până la 7 ori mai puțin pe zi. Această reducere duce la o funcționare mai silențioasă, la o uzură mai redusă a centralei și la un consum mai mic de energie

Adaptarea la tipul de gaz FlameFit

Combustie maxim îmbunătățită

Caracteristicile gazelor diferă în prezent - și vor diferi și mai mult în viitor

- Tehnologia inovativă FlameFit gestionează automat fluctuația calității gazului

- Funcționarea perfectă a centralei termice și arderea optimizată cu cea mai înaltă eficiență sunt întotdeauna garantate

- Soluție durabilă, fără a fi nevoie de setări manuale sau de o vizită a instalatorului

Opțiuni de extindere

De la sistemele de comandă la energie regenerabilă

Funcții și servicii inteligente, pentru o ușurință maximă în utilizare

- Conectivitatea facilitează conectarea la sisteme de comandă și aplicații inteligente

- Monitorizați în mod confortabil sistemul de încălzire și urmăriți consumul - pentru o eficiență sporită și costuri mai mici

- Integrarea ușoară a energiilor regenerabile, cum ar fi energia solară sau fotovoltaică

- Oportunitate pentru servicii avansate, cum ar fi controlul de la distanță

Găsiți soluția dvs. individuală pentru încălzire și apa caldă

Atunci când vine vorba de a decide care centrală termică murală este potrivită pentru dvs., există câteva aspecte de luat în considerare. Aici veți găsi toate informațiile relevante, precum și o prezentare generală a diferitelor produse de încălzire și apă caldă adecvate, în funcție de nevoile dvs.

Centrale combi

Centralele noastre combi compacte satisfac imediat nevoile dvs. în materie de apă caldă

 • Soluție all-in-one confortabilă pentru încălzire centrală și alimentare cu apă caldă
 • Furnizează în mod fiabil apă caldă, în funcție de necesități
 • Integrare ușoară în case familiale, precum și în proprietăți mici

Centrale combi cu boiler integrat

Centralele noastre compacte asigură o cantitate abundentă și stabilă de apă caldă

 • Centralele combi compacte murale oferă un confort remarcabil în materie de apă caldă
 • Alimentare cu apă caldă la temperatură și flux stabile, și în cazul utilizărilor multiple simultane
 • Adecvate pentru case familiale sau apartamente cu multiple băi bathrooms

Pentru consultanță, vă rugăm să contactați unul dintre partenerii locali.

Control inteligent pentru confortul dvs. individual de încălzire

În prezent, putem controla aproape totul prin smartphone sau tabletă. Dar cum rămâne cu sistemele de încălzire? Nici o problemă în ceea ce privește termostatele noastre moderne de cameră și comenzile inteligente.

- Relaxare garantată: bucurați-vă de confortul maxim datorită funcțiilor practice, cum ar fi accesul de la distanță pentru instalatorul dvs.

- Economisiți în mod confortabil energie și costuri considerabile

- Setați temperatura dvs. individuală ideală în orice moment, de oriunde

- Profitați de ocazie pentru a monitoriza funcționarea centralei și, astfel, puteți controla consumul

- Beneficiați de funcții precum setarea intervalelor de timp de încălzire și modul Absence (Absență), pentru a economisi energie și a spori eficiența

- Bucurați-vă de un design modern care se integrează armonios în casa dvs. modernă

Vă prezentăm MiSet:

Controlere de sistem

Păstrați controlul asupra întregului sistem de încălzire

 • Controlerele inteligente all-in-one facilitează monitorizarea completă a funcționării centralei și a întregului sistem de încălzire
 • Urmăriți consumul individual pentru a economisi energie și costuri pe termen lung
 • Noua interfață intuitivă facilitează interacțiunea ușoară
 • Modernizările pregătite pentru viitor în ceea ce privește energia regenerabilă, precum energia solară, nu constituie o problemă
 • Integrarea fără efort în spațiile de locuit contemporane, datorită designului modern și plat
 • Adecvat pentru casele moderne cu o familie, precum și pentru casele cu mai multe familii

Înlocuirea centralei vechi

Doriți să înlocuiți vechiul dvs. aparat cu o centrală termică în condensare pe gaz? O alegere bună. Centrala dvs. modernă va funcționa mai eficient și, prin urmare, vă va reduce costurile de încălzire cu până la 30%.

Efortul de instalare depinde de sistemul dvs. existent și de situația aplicabilă la nivelul locuinței. Dar dacă schimbați vechiul aparat cu același tip de centrală termică, instalatorul dvs. poate finaliza lucrările într-o singură zi.

Ce trebuie luat în considerare atunci când vine vorba de instalarea și costul unui sistem de încălzire pe gaz

Costul investiției

 • Costurile individuale ale investiției în noua dvs. centrală depind de mai mulți factori
 • Suma este alcătuită din prețul produsului în sine, precum și posibilele extinderi ale sistemului, precum și costurile de instalare
 • Pentru a obține un estimat al costurilor, vă recomandăm să discutați cu unul dintre partenerii noștri

Costuri de exploatare

 • Costurile individuale de exploatare depind, în mod natural, de consumul dvs., dar izolarea termică a casei dvs., spre exemplu, joacă, de asemenea, un rol important
 • Prin garanția noastră extinsă, vă țineți sub control costurile de întreținere și service
 • Reduceți automat temperatura din casă atunci când sunteți plecat și economisiți gaz prin intermediul termostatelor Saunier Duval. O reducere a temperaturii de 1 °C reprezintă o economie de energie de 7%

Ce presupune instalarea unui sistem de încălzire pe gaz?

Odată ce v-ați decis pentru o nouă soluție de încălzire, instalarea acesteia poate fi finalizată în câteva zile. Cu toate acestea, timpul exact necesar depinde, desigur, de produsul ales, precum și de situația actuală a locuinței și de condițiile aplicabile locuinței. În orice caz, ar trebui să primiți consiliere de la unul dintre partenerii noștri certificați atunci când vine vorba de planificarea unei înlocuiri sau modernizări. Pentru implementarea în sine, trebuie să consultați o companie specializată calificată.

Intrați în contact cu partenerul nostru pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoile dvs.

Partenerul nostru Vaillant vă stă la dispoziție cu o ofertă pentru noua dvs. centrală

După obținerea cotației, același partener va instala noua centrală Vaillant

Pentru consultanță, vă rugăm să contactați unul dintre partenerii locali.

Aveți nevoie de mai multe informații?