Gaseste 
Parteneri

Vaillant Group

Oferim clientilor nostri solutii ingenioase reprezentate de sisteme economice, durabile si usor de operat pentru incalzire, ventilatie si apa calda menajera.

Vaillant Group este o companie internationala, o afacere de familie, cu o traditie de mai bine de 140 de ani.

In domeniul tehnologiei de incalzire, activitatea sa principala, compania este a doua cea mai mare companie producatoare din Europa. Mai mult, Vaillant Group este activ si in industria tehnologiei de ventilatie si aer conditionat. Compania detine centre de cercetare & dezvoltare si productie in Germania, Franta, Marea Britanie, Spania, Italia, Slovacia, Turcia si China. Vaillant Group este prezent in peste 20 de tari prin companiile sale nationale si exporta in mai mult de 60 de tari.

Vaillant Group se axeaza pe produsele si sistemele ce utilizeaza energie regenerabila. Exista o cerere in continua crestere pentru sisteme ce utilizeaza energii regenerabile in Europa. Acest lucru este valabil mai ales pentru pompele de caldura, care utilizeaza caldura din pamant si/sau din aer si pentru sistemele solare. Un alt pilon important este reprezentat de sistemele hibrid. Ele combina energiile regenerabile cu diferite dispozitive de incalzire pentru a furniza sisteme eficiente si inteligente.

Pentru Vaillant Group, fiind unul dintre producatorii leaderi ai sistemelor de incalzire prietenoase cu mediul si a tehnologiei de aer conditionat, sustenabilitatea joaca un rol esential. Tehnologia moderna de incalzire poate astazi sa aduca o contributie majora la protectia climatului. Numai in Germania inlocuirea sistemelor vechi de incalzire cu unele utilizand tehnologie foarte eficienta poate salva mai mult de 30% din energia anuala si reduce emisiile de CO2 cu alte 30%.

Pentru mai multe informatii despre Vaillant Group puteti accesa:

www.vaillant-group.com