Gaseste 
Parteneri

Descoperă Micul Paris pe două roți

Vino să accelerăm împreună spre confortul încălzirii sustenabile!

Pe 28 august, se dă startul primei ediții L'Étape Romania by Tour de France, o competiție pentru toată lumea, indiferent de vârstă, care se va desfășura în București, pe un traseu inedit și captivant. Partener al evenimentului Tour de France în perioada 2004 - 2008, Saunier Duval susține prima etapă L'Étape Romania by Tour de France.

Te așteptăm la start și-ți urăm spor la pedalat!

Turul Franței reprezintă cea mai renumită cursă de ciclism din lume, urmărită în fiecare an cu pasiune de milioane de fani de pe întreg mapamondul. Evenimentul sportiv devenit legendă a debutat în 1903, iar conceptul L’Etape by Tour de France s-a născut în 1993 în mod natural, din dorința de a da o șansă cicliștilor amatori de a trăi această experiență unică.

L’Étape by Tour de France va avea, începând cu 2022, și ediția L’Étape România, ce se va desfășura pe 27-28 august în București.

Cele trei curse vor fi: The Race de 85 km (2 x loop), The Ride de 42 km (1 x loop) și The CITY ADVENTURE de 14 km, pentru adulți și copii.

Participanții vor putea descoperi pe traseu puncte de atracție ce emană istorie: Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul C.E.C., Primăria Municipiului București, Casa Armatei sau Ateneul Român.

L’Étape România by Tour de France Village va spune tuturor povestea brandului legendar prin intermediul unei expoziții și a activărilor tematice, urmând ca, pe 28 august, cicliștii să trăiască experiența în aceleași condiții de cursă ca și profesioniștii, de la punctul de start până la linia de sosire, întrecându-se pe cele trei trasee pentru a obține celebrul tricou galben, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării.

Mai multe detalii pe România by Tour de France.

50% reducere la termostat

Participă la L'Etape România by Tour de France și te bucuri, pe lângă experiența unui traseu captivant și provocator, și de 50% reducere la termostat la achiziționarea pachetului centrală + termostat.

Ia-ți pachetul centrală + termostat și beneficiezi de 50% reducere la prețul termostatului!

Ești ciclist? Participi la L'Etape România by Tour de France?

Beneficiezi de 50% reducere la termostat la achiziția pachetului centrală + termostat.

Lasă-ne datele de contact și revenim în cel mai scurt timp posibil.

Date de contact!

Prenume*

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

Termeni și condiții

Mesajul nu a fost trimis. Te rugăm să încerci din nou!

Cum te putem ajuta?

Saunier Duval pentru familia ta!

Incalzire, climatizare, apa calda menajera!

De unde poti cumpara?

Cauta magazin aproape de casa ta.

Service

Cauta partenerul service autorizat in orasul tau