Gaseste 
Parteneri

Îmbunătățește-ți confortul în încălzire

Pentru cei care doresc totul: cu soluțiile noastre inteligente puteți controla, monitoriza și optimiza cu ușurință sistemul de încălzire. Descoperiți confortul încălzirii sustenabile, într-un mod ecologic și eficient din punct de vedere al costurilor, cu rezultate durabile: consum mai mic de energie și emisii mai mici de CO2.

Află mai multe

Bucurați-vă de un confort eficient în încălzire

Controlezi aproape totul în viața ta de zi cu zi cu ajutorul smartphone-ului - deci de ce nu și sistemul de încălzire? Cu ajutorul nostru este foarte ușor.

Controlați sistemul de încălzire prin smartphone sau tabletă și monitorizați și optimizați consumul de energie. În orice moment, de oriunde, ușor și transparent.

Confort fiabil: Datorită diagnosticării de la distanță a erorilor trimise direct de la aparat, instalatorul dvs. o poate remedia mai repede. Întindeți-vă pe spate și relaxați-vă.

Vreți să controlați sistemul în mod inteligent? Doar vorbiți cu instalatorul dvs. local - nu trebuie să cheltuiți bani pe un sistem de încălzire complet nou. Doar adăugați-l la cel existent.

Obțineți mai mult cu mai puțin: economisiți timp, costuri energetice și CO2. Și bucurați-vă de mai mult confort la încălzire în același timp.

Potrivire perfectă pentru confortul de încălzire

Echipa de vis a centralei, controlerul de sistem și aplicația MiGo: nu doar îți poți controla sistemul de încălzire mai ușor ca oricând, dar poți monitoriza și consumul de energie.

Solicitați acum o ofertă pentru soluția dvs. de conectare

Prenume*

Nume*

Email*

Telefon*

Mesajul dvs.

Termeni și condiții

Mesajul nu a fost trimis. Te rugăm să încerci din nou!

Descoperiți cât de repede puteți atinge confortul

Nu ești convins? Descoperă mai mult

Înlocuiește ușor

Înlocuiește ușor

Înlocuirea ușoară a centralei

Pentru că lucrurile bune pot fi atât de simple: înlocuind sistemul vechi de încălzire cu una dintre centralele noastre, economisiți timp, bani și o mulțime de nervi. Atât în ​​momentul cumpărării, cât și pe toată durata de viață. Deoarece înlocuirea este complet lipsită de griji pentru dvs. Pur și simplu contactați partenerul local online și sunteți gata.

Cum te putem ajuta?

Saunier Duval pentru familia ta!

Incalzire, climatizare, apa calda menajera!

De unde poti cumpara?

Cauta magazin aproape de casa ta.

Service

Cauta partenerul service autorizat in orasul tau

Saunier Duval: peste 110 ani de experiență

În fiecare an, realizăm până la 5.000 de lucrări de reparații și înlocuire cu sprijinul a 500 de ingineri de service din rețeaua noastră națională.

Ne puteți apela 7 zile pe săptămână - vă oferim asistență rapidă și ușoară pentru a preveni funcționarea defectuoasă sau pentru a vă ajuta în caz de avarie a centralei.

Nu ezitați să ne contactați și să aflați mai multe despre produsele și serviciile noastre inovatoare.